• 聚焦深贫地区 扎实把脱贫攻坚战推向前进 2019-11-16
  • 国酒茅台·国之栋梁 希望工程圆梦行动获第十二届人民企业社会责任奖年度案例奖 2019-11-16
  • 下一代马自达6采用后驱+V6 马粉们的终极信仰到达战场 2019-11-13
  • 贸易战一旦开启,要做好大批企业倒闭、失业率上升的充分准备。底线思维。 2019-11-11
  • 江干区结对帮扶西藏那曲教育玩转“一对一”“多对一” 2019-11-10
  • 喀斯特旅行地中国国家地理网 2019-11-10
  • 11岁男孩赌气出走:要让家人付出代价 后悔一辈子 2019-11-10
  • 南宁·东盟人才交流月高技能人才系列活动启动 2019-11-10
  • 世界杯开赛以来最大一单:外卖小哥送300瓶啤酒驰援球迷Party 2019-11-07
  • 风水神话的神话只能骗风水神话,给自己喂糖吃,甜蜜 2019-11-07
  • 第六届北京农业嘉年华--北京频道--人民网 2019-11-03
  • 21岁女护士失联2天后确认遇害 嫌疑人为其前男友 2019-11-03
  • 中国银行业监督管理委员会 2019-10-23
  • “开裂”的冰岛文章中国国家地理网 2019-10-23
  • China Focus President Xi vows to serve the people as national legislature concludes annual session 2019-10-20
  • 山东十一运夺金官网:2019国际货运代理考试《专业英语》习题1

    国际货运代理考试网 鲤鱼小编 更新时间:2019-07-02

    距离2019年国际货运代理考试还有不到一周的时间,大家可以趁着这段时间认真备考,小编为大家整理了一些国际货运代理考试《专业英语》习题,附有答案,一起来测试一下吧!

    1. Which of the following risk is not the political risk in international trade?

    A. war risk

    B. cancellation of import license

    C. transfer risk

    D. risk of non-acceptance

    答案:D

    2. According UCP600, the terms the end of July, 2008in the L/C shall be construed as (   )

    A. from July 21st to July 31st

    B. from July 1st to July 15th

    C. from July 11th to July 20th

    D. from July 1st to July 10th

    答案:A

    3. Which of the following documents can be used to exchange for the bill of lading (  )

    A. mates receipt

    B. sea waybill

    C. shipping notes

    D. manifest

    答案:A

    4. Both in voyage and time chartering, the shipowner is responsible for (   ).

    A. discharging

    B. fuel

    C. demurrage

    D. wages of crew

    答案:D

    5. Which of the following risks are not covered in FPA (   )

    A. lightning

    B. partial loss

    C. general average

    D. discharging at a port of distress following a sea peril

    答案:B

    6. The B/L can be issued by (   )

    A. consignor

    B. notify party

    C. carrier

    D. consignee

    答案:C

    7. Which of the following marine bills of lading cannot be transferred to third parties? (   )

    A. Order Bills of Lading

    B. Straight Bills of Lading

    C. Shipped Bills of Lading

    D. Clean Bills of Lading

    答案:B

    8. Usually, the AWB is non-negotiable, the goods must be sent to the (  ) titled in the air waybill.

    A. consignor

    B. consignee

    C. carrier

    D. notify party

    答案:B

    9. (   ) are rates that are applicable to named types of freight.

    A. Specific Commodity Rates

    B. Class Rates

    C. General Cargo Rates

    D. Contract FAK Rates

    答案:A

    10. (  ) is one standard form of bareboat charter party used to any great extent designed by BIMCO.

    A. BARECOM form

    B. GENCON form

    C. NYPE form

    D. BALTIME form

    答案:A

    以上就是鲤鱼小编为大家整理的国际货运代理考试《专业英语》习题练习题,大家做完之后是不是觉得更加有把握了呢?鲤鱼网有更多国际货运代理考试资讯和复习资料,快来关注吧。

    相关推荐:

    2019国际货运代理考试理论与实务试题及答案4

    2019年国际货运代理考试习题及答案(1)

    专题汇总

  • 聚焦深贫地区 扎实把脱贫攻坚战推向前进 2019-11-16
  • 国酒茅台·国之栋梁 希望工程圆梦行动获第十二届人民企业社会责任奖年度案例奖 2019-11-16
  • 下一代马自达6采用后驱+V6 马粉们的终极信仰到达战场 2019-11-13
  • 贸易战一旦开启,要做好大批企业倒闭、失业率上升的充分准备。底线思维。 2019-11-11
  • 江干区结对帮扶西藏那曲教育玩转“一对一”“多对一” 2019-11-10
  • 喀斯特旅行地中国国家地理网 2019-11-10
  • 11岁男孩赌气出走:要让家人付出代价 后悔一辈子 2019-11-10
  • 南宁·东盟人才交流月高技能人才系列活动启动 2019-11-10
  • 世界杯开赛以来最大一单:外卖小哥送300瓶啤酒驰援球迷Party 2019-11-07
  • 风水神话的神话只能骗风水神话,给自己喂糖吃,甜蜜 2019-11-07
  • 第六届北京农业嘉年华--北京频道--人民网 2019-11-03
  • 21岁女护士失联2天后确认遇害 嫌疑人为其前男友 2019-11-03
  • 中国银行业监督管理委员会 2019-10-23
  • “开裂”的冰岛文章中国国家地理网 2019-10-23
  • China Focus President Xi vows to serve the people as national legislature concludes annual session 2019-10-20
  • 棒球部物语无限金币 吉林十一选五前三直历史遗漏 室内小型玩具娱乐场 重庆市时时彩走势图 体彩36选7选号方法 3d彩票大奖中奖方法 体育彩票排列五走势图 棋牌乐游戏 足彩公司如何稳赚不赔 幸运快三彩票计划骗局 pk10一码投注技巧大全 休肓彩票超级大乐透 本港台透码网站 体彩十一运夺金 河北20选5风采走势图