• 贸易战一旦开启,要做好大批企业倒闭、失业率上升的充分准备。底线思维。 2019-11-11
  • 江干区结对帮扶西藏那曲教育玩转“一对一”“多对一” 2019-11-10
  • 喀斯特旅行地中国国家地理网 2019-11-10
  • 11岁男孩赌气出走:要让家人付出代价 后悔一辈子 2019-11-10
  • 南宁·东盟人才交流月高技能人才系列活动启动 2019-11-10
  • 世界杯开赛以来最大一单:外卖小哥送300瓶啤酒驰援球迷Party 2019-11-07
  • 风水神话的神话只能骗风水神话,给自己喂糖吃,甜蜜 2019-11-07
  • 第六届北京农业嘉年华--北京频道--人民网 2019-11-03
  • 21岁女护士失联2天后确认遇害 嫌疑人为其前男友 2019-11-03
  • 中国银行业监督管理委员会 2019-10-23
  • “开裂”的冰岛文章中国国家地理网 2019-10-23
  • China Focus President Xi vows to serve the people as national legislature concludes annual session 2019-10-20
  • 回复@老老保老张工:麻烦去问一下度娘再来瞎扯…… 2019-10-20
  • 四川:高宇化工230万吨磷石膏渣违法堆存——高宇化工被挂牌督查 2019-10-12
  • 端午节小长假 南昌两站共发送旅客59万人 2019-10-12
  • 泳坛夺金走势图:2019年高考英语语法练习:倒装句

    高考考试网 鲤鱼小编 更新时间:2019-05-20

           临近高考,相信大家都在紧张的复习当中,英语向来是考生们最头疼的一科,今天小编给大家整理了部分倒装句练习题,一起来看看吧!

          1、 that we all went out, lying in the sun.

      A.The weather so fine was B.So fine was the weather

      C.So the weather was fine D.So was fine weather

      2、Under his arm a pair of shoes which he had bought from the shop a few days before.

      A.is B.are C.was D.were

      3、 who had arrested him three times for carrying drugs.

      A.Before George stood the policeman

      B.Before George the policeman stood

      C.Before the policeman stood George

      D.Before George did the policeman

      4、Then we had been looking forward to .

      A.came the hour B.the hour came

      C.comes the hour D.the hour is coming

      5、Only when he started to explain the reason for this.

      A.she realized B.did she realize

      C.she had realized D.had she realized

      6、 succeed in doing anything.

      A.Only by working hard we can

      B.By only working hard we can

      C.Only by working hard can we

      D.Only we can by working hard

      7、Not for a moment the truth of your story.

      A.he has doubted B.he doubts

      C.did he doubt D.he did doubt

      8、Nowhere else in the world cheaper tailoring than in Hong Kong.

      A.a tourist can find B.can a tourist find

      C.a tourist will find D.a tourist has found

      9、Hardly when the bus suddenly pulled away.

      A.they had got to the bus-stop B.they got to the bus-stop

      C.did they get to the bus-stop D.had they got to the bus -stop

      10、Mary doesn’t speak French, and does Joan.

      A.not B.neither C.either D.so

      11、—Do you know Jim quarrelled with his brother? —I don’t know, .

      A.nor don’t I care B.nor do I care

      C.I don’t care neither D.I don’t care also

      12、Not until the early years of the 19th century what heat is.

      A.man did know B.man knew

      C.didn’t man know D.did man know

      13、After that we never saw her again nor from her.

      A.did we hear B.we heard

      C.had we heard D.we have heard

      14、John won the first prize in the contest. .

      A.So he did. B.So did he.

      C.So he did, too. D.So did he, too.

      15、 ,he doesn’t study well.

      A.As he is clever B.He is as clever

      C.Clever as he is D.As clever he is

      16、You can never use my tape recorder. time should you touch that machine.

      A.At no B.At any C.Any D.No

      17、Scarcely the room the phone rang.

      A.I had entered…when B.Had I entered…then

      C.had I entered…when D.have I entered…when

      18、Only save his life.

      A.can the doctor B.the doctor can

      C.will the doctor D.could the doctor

      19、Hardly anybody the boy , because he is rude.

      A.does like B.likes C.do like D.like

      20、So well that the teacher praised her.

      A.she had done her homework

      B.her homework had been done

      C.did she do her homework

      D.she did her homework

      21、Only when to know him will you get along with him.

      A.do you come B.will you come

      C.you come D.you will come

      22、Out , gun in hand.

      A.did he rush B.rushed he

      C.he rushed D.had he rushed

      23、He had promised me to come to the party ,and .

      A.so did he B.so he did C.so he would D.so would he

      24、Into the sky the light blue smoke.

      A.went up B.up went C.did go up D.had gone up

      25、Little about his own life at the meeting.

      A.did he talk B.he talked

      C.he was talking D.had he talked

      26、Under no circumstances first use nuclear weapons.

      A.will China B.China will C.does China D.do China

      27、 taken that examination, she could have passed it .

      A.Were she B.Had she be able to

      C.If she would have D.Had she

      28、 tomorrow , we would put off the match till next Monday.

      A.Should it rained B.Were it to rain

      C.If it would rain D.Had it rained

      29、Look, here .

      A.Mr. Brown comes B.does Mr. Brown come

      C.comes Mr. Brown D.Mr. Brown has come

      30、Often us good advice.

      A.did she give B.she did give

      C.she gave D.she has given

      31、Not until I began to work how much time I had wasted.

      A.didn’t I realize B.did I realize

      C.I didn’t realize D.I realize

      32、Little about his own safety , though he was in great danger himself.

      A.does he care B.did he care

      C.he cares D.he cared

      33、 began our new lesson.

      A.But B.Thus C.Such D.So that

      34、By no means look down upon the poor.

      A.we should B.we should not

      C.do we D.should we

      35、Only when 30 years old to learn English.

      A.was he , did he begin B.he was , he began

      C.was he , he began D.he was ,did he begin

      36、Not once their plan.

      A.did they change B.they changed

      C.changed they D.they did changed

      37、“It’s very hot today.”“ .”

      A.So it is B.So is it C.So does it D.So it does

      38、A fish needs water and without water it will die.

      A.So does a man B.So will a man

      C.So it is with a man D.So is it with a man

      39、They arrived at the farmhouse, in front of which .

      A.sat a small boy B.a small boy sat

      C.is sitting a small boy D.a small boy sitting

      40、Society has changed and in it .

      A.so have the people B.so the people have

      C.the people have so D.have the people so

      【答案】:

      1、B 2、C 3、A 4、A 5、B 6、C 7、C 8、B 9、D 10、B

      11、B 12、D13、A 14、A 15、C 16、A 17、C 18、B19、B 20、C

      21、C 22、C 23、B 24、A25、A 26、A 27、D 28、B 29、C 30、A

      31、B 32、B 33、B 34、D 35、D 36、A37、A 38、C 39、A 40、A

          关注鲤鱼网,可获取更多高考考试资讯。

     

    相关推荐:

    2019高考政治备模拟题及答案(三)

    2019年福建省普通高中学业水平考试科目赋分方法

  • 贸易战一旦开启,要做好大批企业倒闭、失业率上升的充分准备。底线思维。 2019-11-11
  • 江干区结对帮扶西藏那曲教育玩转“一对一”“多对一” 2019-11-10
  • 喀斯特旅行地中国国家地理网 2019-11-10
  • 11岁男孩赌气出走:要让家人付出代价 后悔一辈子 2019-11-10
  • 南宁·东盟人才交流月高技能人才系列活动启动 2019-11-10
  • 世界杯开赛以来最大一单:外卖小哥送300瓶啤酒驰援球迷Party 2019-11-07
  • 风水神话的神话只能骗风水神话,给自己喂糖吃,甜蜜 2019-11-07
  • 第六届北京农业嘉年华--北京频道--人民网 2019-11-03
  • 21岁女护士失联2天后确认遇害 嫌疑人为其前男友 2019-11-03
  • 中国银行业监督管理委员会 2019-10-23
  • “开裂”的冰岛文章中国国家地理网 2019-10-23
  • China Focus President Xi vows to serve the people as national legislature concludes annual session 2019-10-20
  • 回复@老老保老张工:麻烦去问一下度娘再来瞎扯…… 2019-10-20
  • 四川:高宇化工230万吨磷石膏渣违法堆存——高宇化工被挂牌督查 2019-10-12
  • 端午节小长假 南昌两站共发送旅客59万人 2019-10-12
  • 新疆11选5体育彩票 2019跳槽金网站大全 cctv5直播 云南快乐十分最牛拖码计算 彩票计划软件 fg捕鱼输了好多钱 网络赚钱平台系统 360彩票-新时时彩 能赚钱的棋牌网址 扑克十三张的技巧口诀 3d字谜 排列五开奖结果查询奖 广东25选5今晚开奖结果 山东11选5开奖结果专家推荐号码 吉林快3开奖结果66期