• 董卿白岩松朱广权 看看央视主持人大学就读啥院系 2019-07-19
  • 紫光阁中共中央国家机关工作委员会 2019-07-17
  • 中阿合作论坛第八届部长级会议将在京举行 2019-07-17
  • 端午节小长假 南昌两站共发送旅客59万人 2019-07-15
  • 泗县:发挥乡贤独特治理模式 2019-07-02
  • 福建泉港:“海上党课”宣讲十九大精神 发展海上渔业渔民信心倍增 2019-06-30
  • 时评丨让生态保护 从“禁令”走向“自觉” 2019-06-30
  • 新华社媒体大脑两会上岗 15秒生产首条两会视频新闻 2019-06-23
  • 江西省“放管服”改革再出实招 2019-06-21
  • 鲜琦:感恩父亲节,永远难忘父亲这首歌(3) 2019-06-21
  • 陕西咸阳市彬县(塌陷)发生3.2级地震  2019-06-21
  • 热波十年,用潮流音乐迎接95、00后热波 音乐节 2019-06-18
  • 人民日报评论员:高扬凝心聚力的中国精神 2019-06-18
  • 苹果市值9370亿美元 在标普500成分股中占比为4% 2019-06-17
  • 习近平主持上海合作组织青岛峰会小范围会谈 2019-06-17
  • 泳坛夺金质合形态走势图:2018下半年英语四级??即驶懔废疤饣阕埽?)

    四级考试网 鲤鱼小编 更新时间:2018-11-01

           2018下半年的英语四级考试将在12月15日开始,还有一个多月的时间,同学们都复习得如何呢?鲤鱼小编根据上半年的试题整理了部分??即驶懔废疤?,供考生练习,一起来测试一下吧!

         1.This year our university does not have any _______ to continue the international student exchange program.

      A.function

      B.fundamental

      C.funeral

      D.funds

      2.Who is the patient being _______ on?

      A.painted

      B.operated

      C.tied

      D.fetched

      3.Mary is _______ of music but I am not.

      A.pause

      B.adventure

      C.grammatical

      D.fond

      4.This man has been proved _______ of murder.

      A.guilty

      B.spoil

      C.flash

      D.curious

      5.The international situation is very _______ in the Middle East.

      A.delicious

      B.perfect

      C.delicate

      D.percent

      6.Even though he knew that I should study, he still ______ me to go to the movies.

      A.recognized

      B.extended

      C.persuaded

      D.unexpected

      7.We _______ that it will take another four months to finish this plan.

      A.grant

      B.estimate

      C.council

      D.check

      8.He read the paper several times but be still _______ some printer’s errors.

      A.overlooked

      B.ignored

      C.noticed

      D.outlined

      9.She often talks with a _______ appearance but in fact she is always telling lies.

      A.tidy

      B.sincere

      C.worship

      D.merry

      10.If the students can not support themselves during their study in university, they may ask for a student _______ from the government.

      A.menu

      B.spoon

      C.loan

      D.bond

      答案:

      1.D 2.B 3.D 4.A 5.C

      6.C 7.B 8.A 9.B 10.C

     1.English has become a communication _______ for people from different countries.

      A.merit

      B.stream

      C.enjoyment

      D.medium

      2.During the eight years war, many people _______ their blood for their country.

      A.shed

      B.tempted

      C.reserved

      D.devoted

      3.You have greatly _______us. What you have done is not what you told us about several weeks ago.

      A.disappointed

      B.deserted

      C.clarified

      D.opposed

      4.Before you begin writing your paper, please write ------__________ first. Then we can have a better idea about what you are going to talk about.

      A.an origin

      B.a detail

      C.an example

      D.an outline

      5.If you ask why I plan to study in the United States, the only answer is that it is a _______ for me .

      A.chapter

      B.ceremony

      C.chamber

      D challenge

      6.A _______ political and economic situation is very important for the development of any country.

      A.stain

      B.stable

      C.peaceful

      D.pink

      7.The financial support is decided not only according to your GRE score, but also according to your _______ in college.

      A.performance

      B.policy

      C.smart

      D.statement

      8.The World Trade Center is often called a _______ Building, because it is made up of two identical buildings.

      A. Alike

      B.Folk

      C.Twin

      D.Former

      9.It is impossible for us to _______ such a difficult task within the limited time.

      A.fuel

      B.frown

      C.fulfill

      D.frost

      10.Please do not _______ when somebody else is talking.

      A. intend

      B.interpret

      C.interupt

      D.invest

      答案:

      1.D 2.A 3.A 4.D 5.D

      6.B 7.A 8.C 9.C 10.C

     

    相关推荐:

    【冲刺试题】2017年12月大学英语四级考试阅读题汇总

    2018下半年英语四级??即驶懔废疤饣阕埽?)

    附件下载:

    图片八.jpg

    专题汇总

  • 董卿白岩松朱广权 看看央视主持人大学就读啥院系 2019-07-19
  • 紫光阁中共中央国家机关工作委员会 2019-07-17
  • 中阿合作论坛第八届部长级会议将在京举行 2019-07-17
  • 端午节小长假 南昌两站共发送旅客59万人 2019-07-15
  • 泗县:发挥乡贤独特治理模式 2019-07-02
  • 福建泉港:“海上党课”宣讲十九大精神 发展海上渔业渔民信心倍增 2019-06-30
  • 时评丨让生态保护 从“禁令”走向“自觉” 2019-06-30
  • 新华社媒体大脑两会上岗 15秒生产首条两会视频新闻 2019-06-23
  • 江西省“放管服”改革再出实招 2019-06-21
  • 鲜琦:感恩父亲节,永远难忘父亲这首歌(3) 2019-06-21
  • 陕西咸阳市彬县(塌陷)发生3.2级地震  2019-06-21
  • 热波十年,用潮流音乐迎接95、00后热波 音乐节 2019-06-18
  • 人民日报评论员:高扬凝心聚力的中国精神 2019-06-18
  • 苹果市值9370亿美元 在标普500成分股中占比为4% 2019-06-17
  • 习近平主持上海合作组织青岛峰会小范围会谈 2019-06-17
  • 百人牛牛开发 吉林时时彩龙虎怎么玩 福彩中心窝案 急速赛车摩托 内蒙古快三推荐号码 南粤36选7风采走势图 3头中特公式规律 北京pk10公式大全图解 18131期7星彩奖池金额 吉林快3两码差走势图 内蒙古11选5直选走势图 精准一尾中特高手 中彩网开奖结果走势图 时时彩泳坛夺金 赚钱最快的方法