• 董卿白岩松朱广权 看看央视主持人大学就读啥院系 2019-07-19
  • 紫光阁中共中央国家机关工作委员会 2019-07-17
  • 中阿合作论坛第八届部长级会议将在京举行 2019-07-17
  • 端午节小长假 南昌两站共发送旅客59万人 2019-07-15
  • 泗县:发挥乡贤独特治理模式 2019-07-02
  • 福建泉港:“海上党课”宣讲十九大精神 发展海上渔业渔民信心倍增 2019-06-30
  • 时评丨让生态保护 从“禁令”走向“自觉” 2019-06-30
  • 新华社媒体大脑两会上岗 15秒生产首条两会视频新闻 2019-06-23
  • 江西省“放管服”改革再出实招 2019-06-21
  • 鲜琦:感恩父亲节,永远难忘父亲这首歌(3) 2019-06-21
  • 陕西咸阳市彬县(塌陷)发生3.2级地震  2019-06-21
  • 热波十年,用潮流音乐迎接95、00后热波 音乐节 2019-06-18
  • 人民日报评论员:高扬凝心聚力的中国精神 2019-06-18
  • 苹果市值9370亿美元 在标普500成分股中占比为4% 2019-06-17
  • 习近平主持上海合作组织青岛峰会小范围会谈 2019-06-17
  • 山东十一运夺金:2018下半年英语四级??即驶懔废疤饣阕埽?)

    四级考试网 鲤鱼小编 更新时间:2018-11-01

           2018下半年的英语四级考试将在12月15日开始,还有一个多月的时间,同学们都复习得如何呢?鲤鱼小编根据上半年的试题整理了部分??即驶懔废疤?,供考生练习,一起来测试一下吧!

        1.The doctors _______ the medicines to the people in the flood area.

      A. distributed

      B.packed

      C.prayed

      D.undertook

      2.Much of the news provided by this newspaper is _______, not foreign.

      A. domestic

      B.strain

      C.purchase

      D.murder

      3.He tried to _______relations with his former wife but he failed.

      A. measure

      B.maintain

      C.shelter

      D.reply

      4.He _______ to study harder in the future so that he could have more opportunities to find a better job.

      A. resolved

      B.resorted

      C.requested

      D.reserved

      5.The _______ work continued for more than a week but there was still no sign of the missing boy.

      A. research

      B.rescue

      C.vessel

      D.vast

      6.Many kinds of animals are believed to have _________ from the earth

      A. withdrawn

      B.vanished

      C.found

      D.hung

      7.The engineers in this lab spent several weeks _______ their plans for the new bicycle.

      A. counting

      B.stripping

      C.elaborating

      D.casting

      8.Pine trees are usually believed to _______ cold weather.

      A. guard

      B.accomplish

      C.roar

      D.endure

      9.Free medical service is _______ to nearly all the college students in China.

      A. favorite

      B.available

      C.convenient

      D.average

      10.After working for twenty hours without any rest, the doctors were _______.

      A. exhausted

      B.mounted

      C.wrapped

      D.restored

      答案:

      1.A 2.A 3.B 4.A 5.B

      6.B 7.C 8.D 9.B 10.A

     1.The college students in China are _______ from smoking on campus because this will do them no good.

      A. discouraged

      B.observed

      C.obeyed

      D.obtained

      2.Professor Smith is also the _______ of the international program office. If you have any problem when you study here, you may go to him for help.

      A. detective

      B.president

      C.manager

      D.director

      3.We won’t allow any foreign country to _______ in our internal affairs.

      A. devote

      B.district

      C.interfere

      D.wander

      4.We can not _______ all the magazines together.

      A. route

      B.draw

      C.thread

      D.bind

      5.What he said in the meeting _______ everybody present.

      A. disgusted

      B.dismissed

      C.disposed

      D.eliminated

      6.Some lazy men would rather _______ than work.

      A. indicate

      B.declare

      C.solve

      D.starve

      7.This boy was _______ for what he had done in the class.

      A. scolded

      B.overcome

      C.inclined

      D.displayed

      8.Some states in the United States _______ people to carry guns.

      A. apply

      B.charm

      C.ignore

      D.forbid

      9.Carelessness made him fall in his job _______.

      A.interview

      B.intention

      C.stomach

      D.stocking

      10.Sometimes it is very difficult to _______ some of the English words. Even the native speaker can not help.

      A. decrease

      B.create

      C.define

      D.delight

      答案:

      1.A 2.D 3.C 4.D 5.A

      6.D 7.A 8.D 9.A 10.C

     

    相关推荐:

    2018年12月大学英语四六级报考时间及方法通知

    2017年6月17日英语四级听力高频词汇汇总

    附件下载:

    图片十.jpg

    专题汇总

  • 董卿白岩松朱广权 看看央视主持人大学就读啥院系 2019-07-19
  • 紫光阁中共中央国家机关工作委员会 2019-07-17
  • 中阿合作论坛第八届部长级会议将在京举行 2019-07-17
  • 端午节小长假 南昌两站共发送旅客59万人 2019-07-15
  • 泗县:发挥乡贤独特治理模式 2019-07-02
  • 福建泉港:“海上党课”宣讲十九大精神 发展海上渔业渔民信心倍增 2019-06-30
  • 时评丨让生态保护 从“禁令”走向“自觉” 2019-06-30
  • 新华社媒体大脑两会上岗 15秒生产首条两会视频新闻 2019-06-23
  • 江西省“放管服”改革再出实招 2019-06-21
  • 鲜琦:感恩父亲节,永远难忘父亲这首歌(3) 2019-06-21
  • 陕西咸阳市彬县(塌陷)发生3.2级地震  2019-06-21
  • 热波十年,用潮流音乐迎接95、00后热波 音乐节 2019-06-18
  • 人民日报评论员:高扬凝心聚力的中国精神 2019-06-18
  • 苹果市值9370亿美元 在标普500成分股中占比为4% 2019-06-17
  • 习近平主持上海合作组织青岛峰会小范围会谈 2019-06-17
  • 双色球中1个红球1个蓝球多少钱 3d太湖钓叟字谜 一肖中特准 20选5开奖下期预测 足彩进球彩对阵表 山东十一选五2019历史开奖号码 幸运武林基本走势 中国福利彩票2019132期开奖号码 今晚一定开什么生肖 湖北30选5263期走势图 三肖中特期期准四肖八码期期准 安徽十一选五天天开奖号码 六肖中特管家婆准免费资料 福彩3d跨度走势图彩宝网 排列三复试组六杀号